Bleka Tänderna Hemma

tandblekning hemmaGula tänder, missfärgningar och fläckar på tänderna kan göra vem som helst ledsen. Oavsett om tänderna är raka och i bra skick annars så är många av oss missnöjda med färgen på våra tänder. Som tur är finns det nu många sätt att få vitare tänder utan att det behöver kosta en förmögenhet. Att göra en tandblekning hemma är något som växer i popularitet hela tiden.

Även om många fortfarande väljer att vända sig till en tandläkare då de vill göra en tandblekning så kan du som är ekonomimedveten göra en tandblekning hemma och på detta sätt spara in en märkbar summa pengar. Då du gör en tandblekning hemma så betalar du t.ex. inte för servicen till tandläkaren.

Det finns ett stort urval av tandblekningskit på internet som innehåller allt som du behöver för att göra en tandblekning hemma. Det vanligaste sättet att bleka tänderna är med blekningsgel. I ett vanligt tandblekningskit för hemmabruk finns det ett par tandskenor som du själv formar efter dina tänder med hjälp av varmt vatten, samt blekningsgel som appliceras på tandskenorna. Hur länge och hur ofta du använder tandskenorna bestämmer du själv, men det rekommenderas att de används i 1-2 timmar åt gången några dagar per vecka. Redan efter någon veckas användning borde du se en skillnad.

Du kan läsa mer om tandblekning hemma här:

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)