Whitening Tandkräm

Det finns flera produkter på marknaden som kan bleka dina tänder på ett billigt sätt, en av dessa produkter är en så kallad whitening tandkräm. Whitening tandkrämer är numera väldigt vanliga och nästan varje tandkrämsproducent har en i sitt produktsortiment.

Whitening tandkrämer kan variera något i kvalité och rekommenderas endast om du vill ta bort enstaka missfärgningar på tänderna, produkten är inte till för att bleka tänderna. En whitening tandkräm innehåller nämligen inget blekningsmedel utan innehåller istället ett polermedel som slipar emaljen. Du ska därför vara försiktig när du borstar tänderna med en whitening tandkräm så att du inte sliter för mycket på emaljen.

Dessutom så rekommenderar en del att du inte använder en elektrisk tandborste tillsammans med en whitening tandkräm då dessa två antagligen kan slita onödigt mycket på emaljen. Använder du en elektrisk tandborste så är dessa oftast tillräckligt effektiva, därför kan du hoppa över användningen av en whitening tandkräm när du använder denna.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)